Επιστροφή στην Αγωνιστική Δράση

Σεπτεμβρίου 09, 2021

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου ανακοινώνει πως έφτασε η στιγμή της επιστροφής στην αγωνιστική δράση στο παρκέ του Γυμναστηρίου, για όλα τα αγωνιστικά Τμήματα των ομάδων της πόλης μας.

Μάλιστα, μετά από αρκετούς μήνες, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο επιστρέφουν και οι θεατές, πάντα με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Νέο Κλειστό φιλοξενούνται πέντε παιχνίδια. Συγκεκριμένα η δράση περιλαμβάνει ένα φιλικό ματς αντρών, τρία ματς για το πρωτάθλημα Παίδων και ένα για το πρωτάθλημα Νεανίδων.

Ταυτόχρονα η Επιτροπή Λειτουργίας, ενημερώνει το κοινό της πόλης πως κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Νέο Κλειστό, θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ειδικότερα:

1. Ο συνολικός αριθμός θεατών δεν μπορεί να υπερβεί τους 240 θεατές.

2. H είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών (μέγιστος αριθμός 20 ανήλικοι). Όπου αναφέρονται εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση.

3. Οι ανήλικοι θεατές 13 έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

4. Ο έλεγχος θα γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests. Η υπόδειξη αστυνομικής ταυτότητας είναι υποχρεωτική.

5. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο και συστήνεται να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για τον υποχρεωτικό έλεγχο εισερχομένων θεατών που θα γίνεται στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης, την έχει πάντα το γηπεδούχο σωματείο.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Λούπας | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.