Εξωτερικός Χώρος

Ο εξωτερικός χώρος του Νέου Κλειστού είναι ασφαλτοστρωμένος και είναι συνολικής έκτασης περίπου 5.000 μ2. Υπάρχει μεταλλική πόρτα στην είσοδο της περίφραξης της εγκατάστασης καθώς και μεταλλική πόρτα στην αρχή ξύλινης πεζογέφυρας η οποία ενώνει το Νέο Κλειστό με τις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Στο χώρο έχει κατασκευασθεί κατάλληλη διαγράμμιση ώστε να εξυπηρετείται η στάθμευση 97 επιβατικών αυτοκινήτων, 7 επιβατικών αυτοκινήτων ΑΜΕΑ και 2 λεωφορείων ομάδων ενώ έχουν δημιουργηθεί και συγκεκριμένοι χώροι για στάθμευση μοτοσυκλετών και ποδηλάτων. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για στάθμευση ασθενοφόρου και οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχουν τοποθετηθεί 5 μεταλλικά παγκάκια και αντίστοιχοι κάδοι τόσο για την εξυπηρέτηση των θεατών κατά τη διάρκεια των κενών διαστημάτων των αγώνων όσο και για την καθημερινή χρήση των συλλόγων που προπονούνται στο γήπεδο.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Λούπας | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.