Κερκίδες

Καθίσματα

Υπάρχουν 330 θέσεις πλαστικών καθισμάτων διατεταγμένες σε 6 σειρές και 20 θέσεις επισήμων (VIP) σε καναπέδες πάνω από την τελευταία σειρά καθισμάτων.

Καθίσματα Courtside

Υπάρχουν 40 φορητά δερμάτινα καθίσματα με δυνατότητα τοποθέτησής τους δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, εκτός περιοχής της περιμετρικής λωρίδας των 2 μέτρων, όπως προβλέπεται στους από 1-10-2018 επικαιροποιημένους κανονισμούς αθλητικού εξοπλισμού της FIBA.

Εξέδρα TV

Έχει κατασκευασθεί εξέδρα τηλεόρασης στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι 2 κάμερες και 2 δημοσιογράφοι για αναμετάδοση αγώνα με δυνατότητα Live Streaming.

Media Corner

Το γήπεδο διαθέτει 8 θέσεις εργασίας για δημοσιογράφους, οι οποίες εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη εικόνα του αγωνιστικού χώρου ακόμα και σε περίπτωση που το γήπεδο είναι ασφυκτικά γεμάτο. Οι θέσεις εργασίες αποτελούνται από φορητά καθίσματα, ξύλινα γραφεία και δυνατότητα ενσύρματης σύνδεση στο Internet.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Λούπας | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.