Αποδυτήρια

Αθλητών

Υπάρχουν τέσσερα αποδυτήρια αθλητών (δύο γηπεδούχων και δύο φιλοξενούμενων) εκ των οποίων τα δύο μπορούν να φιλοξενήσουν και αθλητές ΑΜΕΑ. Στα δύο μεγαλύτερα αποδυτήρια υπάρχουν πιστοποιημένα κρεβάτια φυσικοθεραπείας, ενώ σε όλα τα αποδυτήρια έχουν τοποθετηθεί πίνακες επίδειξης συστημάτων καλαθοσφαίρισης. Σε όλους τους χώρους έχουν τοποθετηθεί συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης.

Διαιτητών

Το αποδυτήριο των διαιτητών δύναται να φιλοξενήσει τρεις διαιτητές ιδίου φύλου και αποτελείται από δύο κλειστές καμπίνες ντουζ, ξεχωριστό WC και εξωτερικό νιπτήρα. Στο χώρο υπάρχουν συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης.

Ιατρείο

Το Ιατρείο του γηπέδου είναι εξοπλισμένο όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί άδειας λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ιατρικό κρεβάτι, πλήρες φαρμακείο και απινιδωτή.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Λούπας | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.